Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията, коментира

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Тихомир Безлов от Центъра за изследване на демокрацията, коментира
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Заради тримата олигарси ще се възпрепятстват трансферите на всеки един от нас

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Тихомир Безлов от Центъра за проучване на демокрацията, разяснява глобите на Съединени американски щати поради тримата българи в утринния блок на БТВ:

" Темата се появи още 2005 година - че има български олигарси, които играят непосредствено с политиката. Имаше сходни наказания в службите на Съединени американски щати и дипломацията, дълъг интервал измина, с цел да се случи нещо толкоз коренно, тъй като това е атомна алтернатива. Проблемът е доста сериозен, тъй като всевъзможни прехвърляния, които се пробвате да извършите, ще бъдат възпрепятствани, а световната банкова система е по този начин направена, че мъчно можете да минете без американски банки и репортери на американските банки. Това, което се случва, прави комплицирано вашето икономическо бъдеще. Не единствено на хората, освен на компаниите, а и на фамилиите им. От всичко това излиза наяве, че хора, които стоят настани с благосъстоянието си, са досегаеми. " - добави той. 
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР